Back to All Events

Jernkontorsafton - Startup-undret Stockholm

  • Jernkontoret 10 Kungsträdgårdsgatan Stockholm, Stockholms län, 111 47 Sweden (map)

Vi börjar verksamhetsåret 2019 med en traditionell Jernkontorsafton fredag den 15 februariJernkontoret. Årsmötet är framskjutet och kommer att hållas den 15 mars. Separat kallelse kommer att gå ut till detta.

Programmet för den 15 februari inleds med en presentation av det stadgeförslag som skall läggas för årsmötet och därefter följer ett föredrag av professor Örjan Sölvell.
 
Program
18:30 Information och diskussion om SBF, organisation och stadgar
19:00 Föredrag av professor Örjan Sölvell
20:15 3-rätters middag

Hur kommer det sig att Stockholm är nummer 2 i världen när det gäller startups inom finansiell sektor, så kallade Fin-Tech-bolag? Professor Örjan Sölvell, Centre for Strategy and Competitiveness, vid Handelshögskolan i Stockholm har forskat inom detta område och kommer beskriva utvecklingen och de mekanismer som gynnar nyföretagande.

Kostnad för deltagande: 500 kr/person (teknologer 300 kr/person)

Anmälan om deltagande görs genom inbetalning till BG: 5068-3895 senast 2019-02-08. Glöm inte att ange namn, samt eventuella allergier. Vid frågor, kontakta SBF:s kansli, tel 08-679 17 90, kansli@bergsmannaforeningen.se.


VARMT VÄLKOMNA!